CHALET 60-6

Sinds een paar jaar zijn wij de eigenaar van dit chalet. We zijn een familie met 3 kinderen en hebben 8 jaar in Hong Kong gewoond. Sinds kort wonen we weer in Nederland.

Het chalet is zeer ruim en heeft de beschikking over 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een ruime badkamer met ligbad en douche. 

Woonkamer: Een ruime hoekbank, flat screen tv, grote eettafel met 6 eettafelstoelen en een peuterstoel. De woonkamer beschikt over veel grote ramen, 2 grote dubbele tuindeuren geven toegang tot het verhoogd terras. Keuken: Vierpits-gasformuis, ingebouwde vaatwasser, koelkast incl. vriesvak en magnetron. Ruime keukeninventaris met pannen, schalen, borden, bestek en glazen.

Slaapkamer 1: Met tweepersoonsbed en grote kast voor kleding.

Slaapkamer 2: Ingebouwd stapelbed voor 3 personen en ruime kledingkast.

Badkamer: Zeer ruim opgezet met heerlijk ligbad, douche en toilet. Opbergkast en wastafel met grote spiegel.

Terras: Verhoogd terras, met tuintafel, met 8 stoelen, ligstoel grote parasol en een BBQ.

Overig: Er is wat speelgoed voor kinderen. Alle ramen zijn voorzien van horren en rolgordijnen of verduisterende gordijnen. Voorzien van een split airco die bij heet weer, kan zorgen voor heerlijke verkoeling en in de winter voor verwarming.

De huur van het chalet is inclusief de faciliteiten van Ter Spegelt, zoals twee recreatieplassen, het overdekte zwembad, het sterrenstrand en een animatieteam. Ook is het inclusief toeristenbelasting en gas, water en elektriciteit. Beddengoed, handdoeken en keukendoeken moet u zelf meenemen of huren via de camping.

Het chalet moet veeg schoon worden opgeleverd. Een schoonmaakster zal het grondig poetsen, om het weer helemaal in goede staat aan de volgende huurders op te leveren.

Wij wensen u een prettig verblijf!

Fam van der Zanden

Rob, Ingrid, Juul, Sep en Auk

CHALET 60-6

contact informatie:
      06 47116469